SlimRootz proefpakket

SlimRootz-proefpakket

Er is een dieetpil op de markt gebracht die werkt op basis van een nieuw extract: Konjac Glucomannan of konjacwortel. Deze plant is afkomstig uit Azië en heeft een knolvormige wortel die een diameter tot wel 25 centimeter kan hebben. De wortel wordt verwerkt tot extracten die helpen bij gewichtsverlies en het verbeteren van de spijsvertering.

Wil je graag een dit product proberen, klik dan hier voor een SlimRootz proefpakket. Of lees je verder in over dit nieuwe afslankproduct in deze product review.

Afslankmethode

SlimRootz werkt op basis van een vezelcomplex. Een vezelcomplex zorgt ervoor dat je langdurig een vol gevoel houdt. De vezels zetten namelijk uit in het spijsverteringsstelsel. Het is van belang om naast SlimRootz voldoende water te drinken. De vezels zorgen er tevens voor dat de spijsvertering verbetert. SlimRoots heeft een licht laxerende werking. Dit kan helpen bij klachten als constipatie of een opgeblazen gevoel.

Wat is Konjac Glucomannen?

Slimroots wortel
De extracten van de konjacwortel worden verwerkt in slimrootz.

De Konjac Glucomannen plant groeit van oorsprong in diverse Aziatische landen waaronder China, Japan en Indonesië. Omdat de wortels steeds vaker worden verwerkt in extracten voor dieetpillen, worden de planten volop gekweekt. De populariteit van deze plant steeg toen Dr. Oz (een Amerikaanse tv-arts) de afslankende werking aanhaalde in zijn show. De wortels zijn grote knollen. Boven de grond bloeit de plant prachtig en heeft het een weelderige bos donkere bladeren. In de Aziatische keuken werd de konjacwortel al langer gebruikt, het kan namelijk worden verwerkt tot natuurlijk bindmiddel (een alternatief voor bijvoorbeeld gelatine).

Eigenschappen SlimRootz

SlimRootz helpt bij het afvallen om de volgende redenen:

  1. Reguleren van de bloedsuikerspiegel, dit voorkomt eetbuien
  2. Remt de eetlust
  3. Heeft een positief effect op het cholesterolniveau
  4. Is rijk aan voedingsvezels, geeft een vol gevoel
  5. Helpt tegen constipatie en bij het reinigen van de ingewanden

Vorm en gebruik

SlimRootz komt in de vorm van een capsule. De capsule dien je in te nemen met voldoende water. Tijdens het afvallen is het sowieso aan te raden voldoende water te drinken, om het lichaam voldoende te kunnen reinigen. Naast water is bijvoorbeeld groene thee ook goed om het lichaam te hydrateren. Wil je extra snel afvallen; eet gezond en beweeg voldoende.

Voordelen en nadelen

Het gebruiken van Slim Rootz heeft verschillende voordelen en nadelen. Naar aanleiding van onderzoek op internet vallen de volgende punten op.

Voordelen SlimRoots:

  • natuurlijk ingrediënt
  • geschikt voor mannen en vrouwen
  • minder honger tijdens het afvallen

Nadelen SlimRoots:

  • versnelt de spijsvertering en is daarom minder geschikt wanneer je al een snelle spijsvertering hebt

Proefpakket bestellen

SlimRootz is uitverkocht. We kunnen u wel het volgende alternatief bieden: Dutch Pharma Weight Control. Dit maakt gebruik van een vezelcomplex en kruidenpreparaat om gewicht te verliezen. Wilt u het pakket Dutch Pharma Weight Control proberen? U kunt het bestellen door op onderstaande link te klikken. U kunt het proefpakket gratis proberen, u betaalt enkel voor de verpakkings- en verzendkosten.Een ander alternatief is afvallen met Provital Pharma dat gebruik maakt van de extracten van acai bessen.

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.