ProVital Pharma gratis proberen

Provital Pharma is een nieuw voedingssupplement om mee af te vallen. Het werkt op basis van pure acai bes extracten, verwerkt in een geconcentreerde capsule. Acai bessen zijn al jaren in het nieuws. Als eerste ‘superfood’ dankzij de rijkheid aan anti-oxidanten. Vervolgens bleef dit kleine besje populair vanwege de voordelige effecten op gezondheid en gewicht. Al enige tijd wordt de acai bes verwerkt in afslankpillen. Provital Pharma biedt 1000mg acai berry extract per capsule en kun je nu gratis proberen (muv verpakkings- en verzendkosten).

Gewicht verliezen met Acai bessen

gewichtsverlies dankzij provital pharma
Afvallen met Acai bessen is mogelijk met Provital Pharma.

Acai bessen worden gebruik in voedingssupplementen om de volgende redenen:

  • de besjes zorgen voor meer energie
  • acai bessen bevatten veel vezels, waardoor je sneller een vol gevoel hebt
  • ze versnellen het metabolisme
  • ze stimuleren de opbouw van spieren; meer spierweefsel zorgt voor een hogere verbranding van voedingsstoffen

Provital maakt gebruikt van acai bes extracten. Hierdoor bevat elke capsule een zeer hoge dosering van de acai bessen. Dit is uit voeding nauwelijks te bereiken. Daardoor is een voedingssupplement een manier om toch van de voordelen te genieten, zonder daarvoor zeer veel acai bessensap te drinken.

Waarom Acai bessen gezond zijn

Acai bessen droegen als eerst de titel superfood, maar waaraan hebben ze deze titel te danken? De acai bes is gezond omdat:

  • het rijk is aan vitamines A, B1, C, D en E
  • het de mineralen ijzer en calcium bevat
  • ze veel eiwitten bevatten
  • omega’s bieden (3, 6 en 9)
  • anti-oxidanten, dit helpt bij het neutraliseren van vrije radicalen en bovendien ook tegen huidveroudering
  • een ontstekingsremmende werking heeft

Provital Pharma reviews

Een testpanel heeft Provital Pharma gedurende 1 tot 3 maanden gebruikt. Het panel bestond uit Gerda (53), Marco (41) en Ivonne (32). Provital Pharma is zowel voor mannen als vrouwen een geschikt product om mee af te vallen. De resultaten van de testperiode waren als volgt.

meetlint
Hoeveel centimeters wil jij graag verliezen?

Gerda startte met een gewicht van 91 kilo. Na de overgang was ze wat aangekomen, met name rond de taille. Provital Pharma hielp haar in 2 maanden tijd meer dan 8 kilo af te vallen. Met een startgewicht van 91 kilo is ze nu hard opweg haar slanke lijn terug te krijgen.

Marco is 41 en leed aan obesitas. Hij woog 113 kilo toen hij startte met Provital Pharma. Na een maand weegt hij 105 kilo. Hij heeft nog een weg te gaan voordat hij zijn streefgewicht van 92 kilo bereikt, maar is goed op weg.

Ivonne had als doet bijna 20 kilo af te vallen. In een kleine 4 maanden heeft ze haar streefgewicht bereikt. Naast Provital Pharma te gebruiken heeft ze ook haar lifestyle aangepast. Ze eet gezonder en is gaan hardlopen.

Jouw ervaring delen

Heb jij Provital Pharma gebruikt en wil je jouw ervaring met ons delen? Stuur ons dan een product review. We delen jouw informatie graag met anderen.

Provital Pharma proefpakket uitproberen

Provital Pharma is tijdelijk gratis te proberen. Je betaalt enkel verpakkings- en verzendkosten. Zo kun je dus kijken of het afvallen met een voedingssupplement je bevalt.

Klik op het plaatje hieronder om jouw proefpakket te bestellen:

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.