Pompoensoep

soep pompoen

Ingrediƫnten (3-4 pers.):

  • flespompoen
  • olijfolie
  • rode peper
  • 1 liter groentebouillon
  • tijm
  • honing
  • zure room
  • 1 tl kaneelpoeder
  • ui
  • bleekselderij

Bereiding pompoensoep:

Snijd de pompoen in grote blokken en verwijder de zaden. Leg ze in een ovenschaal en besprenkel met olijfolie, honing, rode peper, kaneelpoeder en tijm. Rooster de pompoen op circa 180 graden gedurende 30 minuten. Bereid intussen de bouillon voor; kook hier een stengel bleekselderij en gesnipperd uitje in mee. Voeg de geroosterde pompoen toe en pureer het geheel tot een gladde pompoensoep. Vind je de soep te dik, voeg dan meer bouillon toe. Serveer met een scheutje zure room.

Premium Garcinia Extract
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *