Ervaring Lipo 13 Garcinia

Lipo 13 bestellen? Klik op het logo om dit product tijdelijk met 30% korting te bestellen.
Lipo 13 bestellen? Klik op het logo om dit product met 30% korting te bestellen.

Bent u ook zo benieuwd naar Lipo 13 Garcinia? Ons testpanel heeft het product uitgeprobeerd. Hieronder leest uw hun ervaring en eerlijke mening over het product.

 

Ervaring Lieke

Lieke: “Het is het proberen waard. Ik gebruik het product in combinatie met Carbuloss en heb inmiddels mijn streefgewicht bereikt. Aanleiding voor het bestellen van dit product was voor mij dat ik na de overgang aankwam en weinig taille meer had.

review lipo13
Wat is uw ervaring met Lipo13? 3 dames van ons testpanel hebben het product gebruikt en een review geschreven.

Mijn ervaring
Gebruik: eenvoudig, enkel innemen met water. Het zijn wel veel capsules. Ik gebruik Lipo 13 in combinatie met Carbuloss. Dat zijn in totaal 4 capsules per dag.

Prijs: behoorlijk prijzig. Dit kost me 30 euro per maand. Ik zie dit als de kosten die ik anders zou maken aan de sportschool.

Resultaat: van 84 kilo ben ik inmiddels afgevallen naar 78 kilo in 2 maanden tijd. Ik ben 1,73 lang en heb vrouwelijke rondingen. Ik ben nu halverwege. Wanneer ik 72 kilo weeg ben ik tevreden.

Prijs / kwaliteit: in orde. Het is een wat luxer voedingssupplement maar het werkt voor mij wel. Eerder heb ik wel gekozen voor de goedkopere varianten, maar zonder daar resultaat mee te bereiken. Dan geef ik liever iets meer geld uit voor een product dat werkt.

Tip: ik zou de combinatie van Lipo13 Garcinia en Carbuloss aanraden.

Grootste voordeel: het niet te hoeven letten op voeding. Ik vermijd geen producten en eet gewoon brood, pasta of witte rijst. Ondanks dat val ik wel af, waar ik erg blij mee ben.

Grootse nadeel: toch de prijs, maar dat had ik eerder al toegelicht.

Evaring Dorien

Dorien: “Helaas ben ik minder enthousiast. Het product belooft meer dan het waar maakt. Er zijn wel enkele voordelen, maar voor mij wegen de nadelen toch zwaarder. De wijze waarop de spijsvertering wordt gestimuleerd, resulteerde voor mij in een rommelend gevoel in mijn buik.

Ik heb online meer reacties gelezen van mannen en vrouwen die vooral ‘veel tijd doorbrachten op het toilet’. Helaas deel ik deze ervaring. Al vrij snel (binnen 2 dagen) voelde ik me wat gejaagd met pijn in m’n buik. Ik viel inderdaad af, maar ten koste van buikkrampen. Kort daarna ben ik gestopt met dit product. Ik zoek nog naar een nieuw supplement, maar Lipo13 Garcinia is het niet. Bovendien is het product vrij aan de prijs.

Na te stoppen heb ik de resterende capsules aan mijn zus gegeven die het wilde proberen. Zij gebruikt het inmiddels een week zonder problemen met haar buik te krijgen. Ze liet me weten 2 kilo te zijn afgevallen in 2 weken, wat ik persoonlijk niet erg veel vind.

Conclusie: Lipo13 kan de spijsvertering over stimuleren, met buikklachten tot gevolg. Ik ben daardoor vervroegd met het product gestopt, maar in andere gevallen is het mogelijk langzaam af te vallen.

Ervaring Gaby

Gaby: “Ik heb een actief leven en sta met regelmaat in de sportschool. Ik zocht naar een supplement dat me kon ondersteunen om, naast sporten, extra af te vallen. Dit heb ik in Lipo13 Garcinia gevonden. Ook het belang van spierbehoud vond ik erg belangrijk.

Ik ben tevreden met het resultaat dat ik met Lipo13 Garcinia heb gehaald. De grootste voordelen voor mij zijn:
– behoud van spieren bij een actieve lifestyle
– behoud van energie tijdens het afvallen
– extra steuntje in de rug

Als nadeel noem ik:
– geen fysiek verkooppunt

Persoonlijk vind ik het prettig om naast een online verkooppunt, ook naar een winkel te kunnen gaan. Ik hoor graag van product experts meer informatie over de werking en om gebruik te optimaliseren. Inmiddels heb ik op het internet veel ervaringen gedeeld en op deze manier meer kennis opgedaan.

Naast Lipo13 Garcinia neem ik in de ochtend een eiwitrijke maaltijd of shake. Door op m’n voeding te letten en deze supplementen te gebruiken ben ik nu 1.69m en weeg ik 61 kilo. Voorheen woog ik altijd rond de 69 kilo en was tevreden met hoe ik eruit zag. Toch wilde ik zien of andere voeding zou helpen. In 3 maanden tijd ben ik 8 kilo afgevallen en ben ik zeer tevreden met het resultaat.”

Lipo13 Garcinia kopen

Ben je na het lezen van deze ervaringen geïnteresseerd en wil je graag Lipo 13 Garcinia bestellen?

Wil je Lipo-13 direct bestellen met 20 euro korting? Klik dan hier!

Liever eerst een product gratis uitproberen?

Dan zijn de volgende producten wellicht interessant voor u:

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.