Lemon Power Patch bestellen

Lemon Power Patch is een afslankpleister met geconcentreerde citroen extracten. De vierkante pleister wordt dagelijks aangebracht op de bovenarm of schouder. De extracten worden geleidelijk opgenomen door het lichaam.

Citroen wordt al eeuwen gebruikt om af te vallen. Het is een natuurlijke manier om de vetverbranding te stimuleren en de spijsvertering te versnellen. Veel producten maken gebruik van citroensap of citroen extracten. Echter zijn hierdoor klachten gekomen over het aantasten van tandglazuur en zure oprispingen. Hierop heeft het, in Nederland gevestigde bedrijf, een oplossing bedacht: de extracten verwerken in een afslankpleister.

Lemon Patch pleisters

Zoals aangegeven worden citroenextracten in pleisters verwerkt. De afslankpleisters zijn flexibel en hebben een lijm die op waterbasis is. Dagelijks breng je een nieuwe Lemon Power Patch aan; de afslankpleisters werken namelijk ongeveer 24 uur.

Werking & Gebruik

De Lemon Power Patch is eenvoudig in gebruik.

citroen-afslankpleister
De lemon power patch is eenvoudig aan te brengen.
  • Zorg dat een plek op uw schouder of bovenarm vetvrij en droog is
  • Verwijder één patch van de strook en plak deze op
  • Vervang de patch de volgende dag (wissel van plaats om irritatie te voorkomen)

De Lemon Power Patch is geschikt voor mannen en vrouwen die ouder zijn dan 18 jaar.

De Lemon Power Patch bevat citroen extracten welke geleidelijk door het lichaam worden opgenomen. Hierdoor profiteert u de gehele dag van de werking van de afslankpleister.

Wanneer niet gebruiken

Gebruik de Lemon Power Patch niet bij zwangerschap, lactose intolerantie, diabetes, hoge bloeddruk, schildklier aandoeningen.Wanneer u medicatie voorgeschreven krijgt raadpleeg dan eerst uw behandelend arts.

Voordelen

  • stimuleert de vetverbranding
  • remt de eetlust
  • eenvoudig in gebruik
  • voor zowel mannen als vrouwen

Lemon Power Patch Programma

Bij het gebruik van de Lemon Power Patch wordt een programma aanbevolen. Er wordt gewerkt in verschillende fases. Hierbij wordt het aangeraden bij te houden wat u eet. Het is niet noodzakelijk minder te eten, maar het is wel belangrijk de patches niet te gebruiken als excuus om extra te eten. Mocht u ervoor kiezen wel minder te gaan eten, zult u natuurlijk nog sneller afvallen.

Schakelfase

De eerste 30 dagen dat u de Lemon Power Patch gebruikt gaat het lichaam wennen aan de citroenextracten. De stofwisseling komt op niveau en het lichaam komt meer in balans. Het wordt aangeraden deze positieve stimulans te gebruiken om gezonder te gaan leven; bewuster omgaan met voeding en beweging.

Resultaatfase

De tweede maand dat u de Lemon Power Patch gebruikt staat in het teken van volhouden. Vaak bevat de tweede maand risico op terugval. Het is van belang om de positieve veranderingen door te zetten en vol te houden. Dan wordt het mogelijk uw streefgewicht te behalen.

Optimalisatiefase

Wanneer u uw streefgewicht heeft bereikt is het belangrijk te stabiliseren en het gebruik van de afslankpleisters af te bouwen.

Lemon Power Patch ervaringen

De lemon power patch afslankpleister is door verschillende personen gebruikt. Hieronder volgen de ervaringen van enkele dames. Sanne is 26 en schrijft:

“Ik ben officieel fan van de Lemon Power Patch! Ik merk echt dat de patch mijn hongergevoel onderdrukt. Ik gebruik de patches nu 6 weken, in die korte tijd ben ik 5 kilo afgevallen. En dat terwijl ik er bijna niks voor hoef te doen! Wel let ik op dat ik gezond eet, namelijk geen suikers, minder pasta en meer groentes. That’s all! Mvg, Sanne”

Ook Gerrie is afgevallen. Ze is 44 en erg blij dat ze inmiddels 7 kilo is afgevallen.

“Ik heb jarenlang verschillende diëten geprobeerd maar nooit werkte iets echt goed. Sinds kort ben ik gestart met het gebruiken van de patches. De resultaten die ik tot nu toe behaald heb verbazen me echt. Binnen enkele weken ben ik 7 Kilo afgevallen. Ik ben positief verrast door Lemon Power Patch en kan het iedereen aanraden! Groetjes Gerrie”

Lemon Power Patch bestellen

De Lemon Power Patch is helaas niet meer online te bestellen. Het betrof een tijdelijke actie met proefpakketten. Een goed alternatief is Dutch Pharma Weight Control. Dit maakt gebruik van een vezelcomplex en kruidenpreparaat om gewicht te verliezen. Wilt u het pakket Dutch Pharma Weight Control proberen? U kunt het bestellen door op onderstaande link te klikken. U kunt het proefpakket gratis proberen, u betaalt enkel voor de verpakkings- en verzendkosten. Een ander alternatief is Provital Pharma dat gebruik maakt van acai bes extracten.

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.