Konjac Plus Proefpakket

Afvallen met Konjac Plus is een rage die is overgewaaid uit de Verenigde Staten. De natuurlijke stoffen uit de wortel van de Konjac plant worden verwerkt in voedingssupplementen. De supplementen worden 3x per dag ingenomen. Elke dosis bevat 1 gram. Dit klinkt als een lage dosering, maar is al voldoende om grote resultaten mee te boeken.

Konjac Plus voordelen

proefpakket-konjac-plus
Konjac wortel is de werkzame stof in konjac plus

Het afvallen met behulp van Konjac Plus biedt verschillende voordelen. Hieronder hebben we ze voor je samengevat:

  • Snellere vetverbranding
  • Verbetering van de darmflora
  • Stimuleert gewichtsverlies
  • Extra energie
  • Vermindering van het hongergevoel
  • Natuurlijke stoffen

Het afvallen met konjac wortel is aanbevolen door televisiedoctor Oz. Hij is o.a. bekend van zijn optredens in de Oprah Winfrey show en startte later zijn eigen show.

Werking Konjac wortel

De konjac plant groeit in grote delen van zuid-oost Azie. De wortels worden verwijderd vanwege de vezels. Deze zijn in staat een ruime hoeveelheid vocht op te nemen. Wanneer je Konjac Plus capsules gebruikt zullen de vezels in de maag veel vocht opnemen. Dor het uitzetten houdt je een voldaan gevoel en wordt het hongergevoel voorkomen.

Konjac plus ervaringen

Op internet zijn verschillende ervaringen te vinden met Konjac Plus. Enkele reacties zijn:
‘Ik moest even wennen in het begin, je merkt echt dat je voller zit door de capsules. Voor mij werkt het acceptabel, ik ben 5 kilo afgevallen in 4 weken, een keurig eerste resultaat’, aldus Marieke (54 jaar).

Ook Elise is enthousiast: ‘Ik heb tot nu toe hele goede resultaten geboekt sinds mijn start met Konjac Plus 4 weken geleden. Ik weet niet of door het product komt of door mijn instelling, maar ik ben er blij mee in ieder geval!’

Konjac Plus Proefpakket bestellen

Er zijn online proefpakketten verkrijgbaar. Hiermee kun je Konjac Plus twee weken uitproberen, om te kijken of het product bevalt. Mocht je toch niet overtuigd zijn van het product kun je dit retourneren. Ben je wel enthousiast? Dan start automatisch je persoonlijke dieet-plan. Voor meer informatie en een proefpakket klink je op onderstaande plaatje

KonjacPlus

 

 

 

 

 

 

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *