Green Tea Slim Patch Proefpakket

Een nieuw afslankproduct is uitgebracht: Green Tea Slim Patch. Zoals de naam doet vermoeden werkt dit product op basis van groene thee extracten. Deze zijn verwerkt in een afslankpleister. De pleister wordt op de bovenarm of schouder geplaatst en geeft gedurende 24 uur de werkzame stoffen af.

Afslankmethode

De afslankmethode waar de Green Tea Slim Patch gebruik van maakt is het stimuleren van de vetverbranding. Groene thee extracten zorgen ervoor dat het metabolisme verhoogt en de vetverbranding toeneemt. Daarnaast bevat groene thee van nature antioxidanten en gaat het een hongergevoel tegen.

Wat is groene thee

green-tea
Groene thee helpt met afvallen en is bovendien nog lekker ook.

Groene thee wordt gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinensis. De thee ondergaat een minimale fermentatie tijdens de productie, in tegenstelling tot bijvoorbeeld zwarte thee. Groene thee wordt al jaren ingezet dankzij de positieve effecten op de gezondheid: gewichtsverlies, verlangend effect op cholesterol, antioxidanten, etc. Groene thee komt voor in verschillende vormen en smaken. Groene thee is het best te breiden door het kokende water af te laten koelen tot 80graden en de thee dan ongeveer 5 minuten te laten trekken.

De extracten van groene thee worden in diverse dieetproducten verwerkt als mede bestandsdeel. Green Tea Slim Patch is geheel op basis van groene thee.

Eigenschappen Green Tea Slim Patch

Green Tea Slim Patch belooft de volgende resultaten te boeken:

  • vermindert de vetopname
  • stimuleren van de spijsvertering
  • voorkomen van een jojo-effect

Daarnaast helpt het de eetlust te remmen en bij het verbranden van lichaamsvet.

Vorm en gebruik

groene-thee-pleister
Green Tea Slim Patch plaats je op de bovenarm of schouder.

Green Tea Slim Patch is een afslankpleister. Deze wordt aangebracht op de bovenarm of schouder. Elke dag moet een pleister worden aangebracht. Hierbij is het belangrijk dat de huid schoon is: droog en vetvrij.

Er word geadviseerd regelmatig van plaats te wisselen en de pleister in de ochtend aan te brengen voor het beste resultaat. Gedurende de dag geeft de pleister het groene thee extract af.

Voordelen en nadelen

Voor de Green Tea Slim Patch zijn diverse voor- en nadelen te benoemen. Hieronder een korte samenvatting.

voordelen:

  1. natuurlijke bestanddelen
  2. eenvoudig in gebruik
  3. bewezen dat groene thee stofwisseling verhoogt

nadelen:

  1. pleisters laten plakkerige lijmresten achter
  2. je kunt ook 2 liter biologische groene thee per dag drinken

Proefpakket bestellen

U kunt de Green Tea Slim Patch proefpakket niet meer bestellen, deze zijn OP. Een goed alternatief is Dutch Pharma Weight Control. Dit maakt gebruik van een vezelcomplex en kruidenpreparaat om gewicht te verliezen. Wilt u het pakket Dutch Pharma Weight Control proberen? U kunt het bestellen door op onderstaande link te klikken. U kunt het proefpakket gratis proberen, u betaalt enkel voor de verpakkings- en verzendkosten.Een ander alternatief is Provital Pharma dat gebruik maakt van acai bes extracten.

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.