Green Coffee Slim Pro proefpakket

groene-koffie-afslankpillenGreen Coffee Slim Pro is een afslankpil die gebruik maakt van groene koffie extracten. Groene koffie is een rage die uit Amerika naar Europa over is gewaaid. Nadat groene koffie extracten zijn behandeld in de Dr Oz show, werd afvallen met green coffee een hype. Ook Dr. OZ vond het in eerste instantie ‘te mooi om waar te zijn’, liet het product testen en was overtuigd van de werking. Zonder dieet of sport lukte het de testgroep gewicht te verliezen.

Het product lijkt daarvoor voor veel personen geschikt te zijn. Wanneer je geen tijd of interesse hebt in een dieet of extra beweging zal dit product toch resultaten geven. Maar ook voor personen met een actieve levensstijl is groene koffie een geschikt afslankmiddel. De extra energie zorgt ervoor dat je sportprestatie niet achteruit gaat tijdens het afvallen. Bovendien verhoogt de vetverbranding, waardoor je met dezelfde inspanning extra vet verbrandt.

De groene koffieboon

Een vraag die veelal gesteld wordt is: ‘Wat is het verschil tussen een groene koffieboon en een bruine koffieboon’. Het antwoord daarop is erg simpel. De bonen zijn hetzelfde, echter is de groene koffieboon ongeroosterd. Koffiebonen bevatten van nature chlorogeenzuur, hetgeen bijdraagt aan een snellere vetverbranding. Dit chlorogeenzuur gaat echter verloren tijdens het roosteren van de koffieboon, vandaar dat reguliere koffie niet hetzelfde afslankende effect heeft.

Afvallen met groene koffie

Groene koffie helpt of verschillende manieren met afvallen:

  • de opname van vet wordt verminderd
  • chlorogeenzuur zorgt er ook voor dat er minder glucose wordt vrijgelaten in het bloed, met als gevolg dat er ook minder vet aangemaakt wordt
  • het werkt als antioxidant, dus helpt het lichaam zich te ontdoen van vrije radicalen
  • de temperatuur in het lichaam stijgt iets, waardoor je meer vet verbrand

Ervaringen met green coffee slim pro

Green coffee slim pro helpt op meer manieren met afvallen. Uit ervaringen van diverse dames konden we het volgende concluderen:

  • het geeft extra energie tijdens het afvallen
  • minder hongergevoel
  • sneller een vol gevoel tijdens het eten

Bijwerkingen groene koffie

Er zijn enkele bijwerkingen bekend over de groene koffieboon. Het geeft namelijk extra energie. Wanneer er geen ‘bestemming’ is voor die extra energie kan het zorgen voor een opgejaagd gevoel en moeite met slapen ’s avonds.

Tips voor het gebruik van green coffee

Hier volgen enkele tips, wanneer je gaat afvallen met green coffee:

  1. drink iedere dag voldoende water
  2. gebruik het product in de ochtend
  3. ga bewegen om de extra energie te verbruiken

Voor personen die gewend zijn te bewegen en tijdens het diëten vaak loom en lusteloos worden kan green coffee de oplossing bieden. De extra energie zorgt ervoor dat je, met name in het begin van het afvallen, minder last hebt van lusteloosheid.

Green Coffee Slim Pro Proefpakket

Helaas is Green Coffee Slim Pro niet meer verkrijgbaar als proefpakket. Dit betrof een tijdelijke actie waarbij gold OP=OP. Een goed alternatief is Dutch Pharma Weight Control. Dit maakt gebruik van een vezelcomplex en kruidenpreparaat om gewicht te verliezen. Wilt u het pakket Dutch Pharma Weight Control proberen? U kunt het bestellen door op onderstaande link te klikken. U kunt het proefpakket gratis proberen, u betaalt enkel voor de verpakkings- en verzendkosten. Een ander alternatief is Provital Pharma dat gebruik maakt van de extracten van acai bessen.

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.