Fucus Slim

Productbeschrijving

Fucus Slim is een voedingssupplement dat gemaakt is uit Fucus Vehiculosus. Dit is een zeewier afkomstig uit de zeeën rond de Verenigde Staten, Japan en Europa. Het zeewier wordt ook vaak aangeduid met de term kelp of blaaswier. Fucus Vehiculosus bevat een reeks vitaminen en mineralen, waardoor het een natuurlijke en gezonde toevoeging is op een dieet. Het biedt ondersteuning bij afvallen doordat het de stofwisseling versnelt.

Afslankmethode

Fucus Vehiculosus richt zich op het afvallen doormiddel van het stimuleren van de stofwisseling, het energieniveau en de bloedsomloop. Het bevat 100% natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de zee. Vergelijkbare producten maken gebruik van andere alg- en wiersoorten uit de zee, zoals spirulina en chlorella.

afvallen zeewier
Zeewier blijkt een ontrafeld geheim te zijn voor gewichtsverlies.

Wat is zeewier

Kelp is een lange groene waterplant met daarin diverse luchtbellen. Vandaar dat het ook vaak blaaswier word genoemd. Zeewier, zoals Fucus Vehiculosus, is een superfood. Net als andere producten, zoals chia zaad of hennep zaad, bevat kelp een grote dosis vitaminen en mineralen. Bovendien ondersteunt het een gezonde lifestyle en afvallen. Hoewel het zeewier in supplement vorm nog in opkomst is, is het zeer bekend van sushi.

Werkzame stoffen Fucus Slim

Dit zeewier bevat een reeks aan vitaminen en mineralen. Van a tot z komen ze vrijwel allemaal voor. De bekendste stoffen die helpen met gewichtsverlies zijn:
1.) Jodium: dit versnelt de stofwisseling en stimuleert de werking van de schildklier
2.) Magnesium: dit zorgt voor extra energie
3.) Kalium: dit stimuleert de bloedsomloop

Eigenschappen Fucus Slim

Fucus Slim belooft de volgende resultaten te boeken:
– onderdrukken van de eetlust
– stofwisseling versnellen
– 100% natuurlijk supplement
– voor mannen en vrouwen geschikt
– extra energie tijdens het afvallen

Hoe gebruik ik Fucus Slim

Fucus slim komt in de vorm van capsules. De aanbevolen dosering is per dag 1 capsule in te nemen. Bij voorkeur tijden het ontbijt met 1 á 2 glazen water. Advies is het product gedurende een periode van 2-3 maanden te gebruiken en de aanbevolen dosering niet te overschrijden.

Prijs / Kwaliteit

Focus slim is tijdelijk gratis te proberen, door middel van een proefpakket. Het is nog niet mogelijk geweest de prijs te achterhalen, wanneer deze actie niet meer geldig is.

Beoordeling

buikvet_verliezen
Buikvet verliezen wordt mogelijk met een gezonde lifestyle en Fucus Slim ter ondersteuning.

Ons testpanel beoordeelt fucus slim met een gemiddelde van 4 / 5 sterren.

Voordelen zijn:
– eenvoudig te gebruiken, slechts 1 capsule per dag
– tijdelijk gratis te proberen
– natuurlijke ingrediënten

Nadelen zijn:
– het idee van zeewier te eten word niet als smakelijk beschouwd

Waar koop ik fucus slim?

De pakketten van Fucus Slim waren tijdelijk als actie online verkrijgbaar. Helaas zijn de pakketten uitverkocht en niet meer te koop. Een goed alternatief is Dutch Pharma Weight Control. Dit maakt gebruik van een vezelcomplex en kruidenpreparaat om gewicht te verliezen. Wilt u het pakket Dutch Pharma Weight Control proberen? U kunt het bestellen door op onderstaande link te klikken. U kunt het proefpakket gratis proberen, u betaalt enkel voor de verpakkings- en verzendkosten.

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.