Ervaring Carbuloss

Bent u ook zo benieuwd naar Carbuloss? Ons testpanel heeft het product uitgeprobeerd. Hieronder leest uw hun ervaring en eerlijke mening over het product.

Ervaring Elke

Elke: Carbuloss heeft naar mijn idee een aantal positieve eigenschappen die bijdragen aan gewichtsverlies. Het belangrijkste aspect voor mij was dat het een methode was voor blijvend resultaat. Ervaring leert dat korte diëten ook vaak kort resultaat geven. Ik gebruik Carbuloss 4 weken en met gewenst resultaat.

afvallen_gezond_gewicht
Wat is uw ervaring met Carbuloss? Ons testpanel heeft een review geschreven.

De grootste voordelen naar mijn mening zijn:
– eenvoudige capsules om in te nemen
– ik voel me niet opgejaagd, sommige supplementen maken gebruik van veel guarana of andere middelen, dat is hier gelukkig niet het geval
– ik hoef mijn dieet niet verder te wijzigen
– geleidelijk gewichtsverlies

Nadelen:
– kennis van de werking van het product: hoewel ik voorheen lette op koolhydraten en niet teveel brood en pasta eten ben ik daarin wat lakser geworden nu ik weet dat Carbuloss deze blokkeert. Ik moet erop letten een dieetsupplement niet te zien als excuus om slechte eetgewoonten aan te leren.

Tips:
Mocht u van plan zijn Carbuloss te gebruiken, kijk of u een vriendin heeft die ook wilt afslanken. Ik val samen af met een goede vriendin van me. Samen blijven we alert en moedigen we elkaar aan. Gelijktijdig is het een stok achter de deur om door te zetten.

Ervaring Linda Carbuloss

Linda: Week 1: de potten carbuloss zijn binnen (aanbiedinkje, wilde t toch s proberen). Inderdaad na een dag al bezorgd, ik ben benieuwd! Dag 1-4 merk ik nog weinig verschil, hopelijk komt dat nog. Dag 5-7 heb ik het idee dat ik me wat fitter voel. Ik ben thuis lekker s t huishouden aan t fixen, wandelingetje gebruikt. Of ik ben in een goed humeur, of die Carbuloss begint te werken.

Yes, t is zo ver hoor. Week 1 volbracht en de weegschaal zegt dat ik 1,5 kilo lichter ben. M’n huis is schoon en m’n lijf voelt lekker. M’n gezicht wilde wel s wat opzetten, waardoor ik n beetje n bol koppie kreeg. Gelukkig is dat al ff wat minder geworden.

Week 2: Nog steeds veel energie en overdag steeds minder zin om te snacken. Normaal vind ik even een koekje om 4 uur zo lekker, maar nu heb ik er ff geen trek in. Super fijn, want afvallen en steeds met een knorrende maag zitten vind ik maar nix. Resultaat na week twee: nog 1 kilo eraf.

Week 3: Lachen joh, kom bij m’n moeder op bezoek, zegt ze: Hi Lin, zit je broek nou te wijd, hij lubbert wat op je kont, ziet er niet uit. Haha, mijn moeder zegt ook alles wat in haar opkomt, net als mij. Maar gelijk had ze. Dacht dat 3 kilo afvallen niet zoveel was, maar begin het echt al te zien.

Week 4: Ik voel me kiplekker. Deze week maar half kilootje eraf, maar ben ook gewoon lekker uit eten gegaan. Vind die dames die dan salade bestellen of niet meer uit eten willen altijd zo triest. Ik heb lekker een macaroni met kaassaus besteld, zonder schuldgevoel.

Conclusie: Eigenlijk gaat het afvallen met Carbuloss heel lekker. Ik zet t nog ff door. Met veel energie ben in bijna 4 kilo afgevallen in een maand tijd. Het is een makkelijk product en zonder al teveel te hoeven doen ga je er beter uitzien. Hoewel ik nu ik dit weet wel Carbuloss zou kopen, had ik het daarvoor zonder aanbieding niet geprobeerd. Best wel duur, maar t geld wel waard. Toppertje!

Ervaring Monica

Monica: “Ik wilde graag na mijn zwangerschap afvallen, maar dit ging erg langzaam. Bovendien was ik erg vermoeid; de gebroken nachten hakten er zwaar in. Ik vond het vreselijk dat ik me niet lekker voelde in mijn vel. Een vriendin raadde me aan Carbuloss te gaan gebruiken. Inmiddels ben ik de afgelopen 2 maanden maar liefst 4 kilo afgevallen.

Het afvallen ging in mijn geval zeer geleidelijk en kwam langzaam op gang. Wellicht dat ik hoopte op een wondermiddel waarbij ik na 2 dagen weer mijn oude gewicht zou bereiken, maar dat is het niet. De eerste 3 weken viel ik slechts 1 kilo af. Teleurgesteld in het resultaat wilde ik er eigenlijk alweer mee stoppen. Online las ik dat dit vaker voorkwam: niet iedereen heeft dezelfde spijsvertering en valt dus in een ander tempo af.

De 3 weken die daarop volgde viel ik 3 kilo af. Eigenlijk ging het heel geleidelijk en zonder extra inspanning. Ik was erg blij dat ik toch had doorgezet. Het verschil is niet alleen lichamelijk te zien, maar ook in mijn houding. Ik was toch wat onzeker geworden van de zwangerschapskilo’s, maar straal nu weer als trotse mama.

Ik heb me er bij neergelegd dat ik met de kleine meneer, inmiddels 15 maanden oud, minder tijd heb om me te richten op sport en andere actieve hobby’s. Door Carbuloss voel ik me fit en slank, ondanks dat mijn leven nu qua tijd anders is ingedeeld.

Als ik een punt van kritiek moet leveren is dat de frequentie waarmee je de capsules in moet nemen, dat is namelijk 3x per dag. ’s Ochtend bij het ontbijt één capsule had ik gebruiksvriendelijker gevonden, maar verder ben ik erg tevreden.

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.