Dieet Pro

Dieet Pro is een dieet shake die past in een eiwitrijk en koolhydraatarm dieet. Elke shake bevat 79 kcal en is vrijwel vrij van koolhydraten, suiker en vet. Het bevat wel 18 gram eiwit en een selectie toegevoegde vitaminen en mineralen. Het wordt aanbevolen Dieet Pro 2 maal daags te gebruiken en daarnaast diverse kleine tussendoortjes en een diner te nuttigen. Door steeds kleine maaltijden te eten is de kans op honger of een ‘dip’ rond 4 uur ’s middags kleiner. Dieet Pro maaltijd vervangende shakes helpen met afvallen door het aantal calorieën en te verlagen, mede door het aantal calorieën afkomstig uit koolhydraten te beperken.

Dieet-Pro
Dieet Pro shakes bevatten veel eiwitten en passen in een koolhydraatarm dieet om af te vallen.

Dieet Pro Shakes

Dieet Pro zijn maaltijd vervangende shakes. Ze zijn laag in calorieën en passen in een eiwitrijk dieet. Tijdens het gebruik wordt dus aangeraden je te houden aan een dieet, dat bestaat uit meerdere kleine maaltijden per dag en 2 shakes. Na verloop van tijd wordt dat teruggebracht naar 1 shake per dag. Naast de toegevoegde vitaminen en mineralen bevatten Dieet Pro shakes groene thee extracten, L-Carnitine en Citacholine. Deze stoffen zorgen gezamenlijk voor een hogere vetverbranding, stofwisseling en ondersteunen de lever bij het reinigen van het lichaam. Een pot Dieet Pro á 500 gram bevat 22 doseringen.

Calorieën

De Dieet Pro shakes bevatten 79 kcal per shake. Wanneer je de shake mengt met iets anders dan water verandert het aantal kcal.

Dieet Pro Smaken

De shakes van Dieet Pro zijn verkrijgbaar in verschillende smaken:

 • Dieet pro aardbei
 • Dieet pro chocolade
 • Dieet pro Vanille
 • Dieet pro Banaan

Vitaminen en mineralen

De dieet shakes bevatten een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder: B2, B3, B5, B6, B12, Chroom.

Hoe te gebruiken?

Je gebruikt 1 maatschep Dieet Pro en voegt water toe. Dit mix je tot een shake. Je kunt ook varieren met bijvoorbeeld (magere) melk, sojamelk, (magere) yoghurt of (magere) kwark. Het wordt aangeraden de dieet shakes twee keer per dag te nemen en dit na verloop van tijd af te bouwen.

Dieet Pro ervaringen

We hebben dit product niet zelf getest, maar wel onderzoek gedaan naar de ervaringen. De meest voorkomende reacties hebben we voor je geselecteerd. Het aantal positieve reacties is opvallend te noemen.

Wijnie: Ik heb een dieet nog niet eerder zo goed volgehouden. Ik vind de shakes erg lekker en heb vooral geen honger gevoel. Ben nu 4 kilo kwijt. >Review verder lezen.

Gea: Toen ik met dieet pro begon, had ik niet verwacht zo snel mijn doel te bereiken: 15 kg er af. Na het weekend (overmorgen) ga ik de lunchshake vervangen door brood. >Lees verder.

Esther: Ik volg Dieet Pro al een aantal maanden en ben tot nu toe al 20kg kwijt. Sinds kort gebruik ik deze shakes en die bevallen het beste de prijs is goed en de smaak is ook prima. >Naar ervaringen voor het complete verhaal.

Loes: Gebruik het nu 3 wk. Kilo`s valt mee, maar er hoeft ook niet zo heel veel af, dus dat gaat langzamer. Maar ik ben al wel buikvet kwijt en dat is super, want dat vind ik het meest lastige van afvallen. >Alle reviews lezen.

Eveline: Zelf gebruik ik Dieet Pro nu ruim 5 weken en ben bijna 5 kilo afgevallen. Ik gebruik er wel gebroken lijnzaad en tarwezemelen bij. Ik voel me prima, heb erg veel energie en voel me niet hongerig of naar ofzo. >De complete ervaring van Eveline.

Hans: Ik gebruik dit nu sinds 7 weken en heb hier geweldige ervaringen mee. Inmiddels ben ik al ruim 17 kilo kwijt!!! Met eerdere diëten bleef er na het nemen van een shake een enorm hongergevoel over wat dan snel op een fiasco uitliep. >Lees de gehele review van Hans.

Dieet Pro voedingsschema

Wanneer je wilt afvallen met Dieet Pro wordt het aanbevolen je aan een voedingsschema te houden. Dat ziet er als volgt uit:

09:00: Dieet Pro Shake
11:00 Tussendoortje
12:30 Dieet Pro Shake
15:00 Tussendoortje
16:30 Tussendoortje
18:00 Diner
20:30 Snack

Je eet dus regelmatig om honger te voorkomen en een grote piek of dip in het insulineniveau te voorkomen. Voorbeelden van tussendoortjes overdag zijn bijvoorbeeld: salade, cracker met vis, lichte soep, rijstwafel met mager beleg of een stuk fruit. Voor het diner worden opties geboden waarbij vlees of vis gecombineerd wordt met groenten. Hierbij worden producten die rijk zijn aan koolhydraten weggelaten, zoals aardappels, rijst of pasta. Snacks in de avond bestaan uit bijvoorbeeld een gekookt ei, cracker met mager beleg of avocado. Meer recepten.

Hoe werkt het

Dieet Pro Shakes werken als maaltijdvervangers. Ze bevatten weinig calorieën, dus verlagen hoogstwaarschijnlijk direct de calorie inname per dag. Wanneer je het dieet volgt wordt het aantal koolhydraten per dag verlaagd en het aantal eiwitten verhoogd. Onderzoek wijst uit dat een ontbijt met eiwitten ervoor zorgt dat je overdag minder snel honger hebt. Door meer kleinere porties te eten is de kans op honger kleiner. Sommige dieetgoeroes claimen dat dit ook de spijsvertering op gang houdt, echter wordt dit wel eens tegengesproken omdat de spijsvertering nooit stilstaat.

Dieet Pro Voor- en Nadelen

Het gebruiken van Dieet Pro shakes biedt verschillende voordelen. Echter zijn er ook nadelen, met name bij het gebruik op lange termijn.

Dieet Pro Voordelen

 1. behoud van energie tijdens het afvallen
 2. shakes bevatten slechts 79 kcal per stuk
 3. geen suikers toegevoegd
 4. voor zowel mannen als vrouwen geschikt
 5. minder honger
 6. leert gezond te leven

Dieet Pro Nadelen

 1. risico op vervallen in oud eetpatroon wanneer je stopt met dit product
 2. veel eiwitten op den duur niet erg gezond
 3. lastig permanent vol te houden

Dieet Pro Aanbieding

Dieet Pro is verkrijgbaar bij diverse drogisterijen. Veel drogisterijen hanteren tijdelijke acties, waardoor er wel eens een aanbieding is. Het is ook mogelijk het product gratis te proberen. Dieet Pro biedt dan gedurende een beperkte periode proefpakketten aan. Je moet er dan wel snel bij zijn want OP=OP.

Dieet Pro Proefpakket

Er zijn op dit moment helaas geen proefpakketten verkrijgbaar. Ben je geïnteresseerd in het afvallen met een voedingssupplement, dan kan Dutch Pharma een alternatief zijn. Je houdt hierbij hetzelfde voedingsschema aan en maakt zelf shakes. We hebben een aantal gratis recepten. Daarnaast biedt Dutch Pharma een vezelcomplex en kruidenpreparaat om op natuurlijke wijze af te vallen:

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.