Dieet Pro ervaringen

De volgende personen hebben Dieet Pro Shakes geprobeerd en delen graag hun ervaringen. Heb je interesse in de werking, gebruik en bestanddelen, klik dan hier voor Dieet Pro productinformatie.

Reviews

De volgende personen hebben Dieet Pro gebruikt. Lees hier de reviews en ervaringen. Heb jij ook Dieet Pro gebruikt? Deel dan jouw ervaringen en bijvoorbeeld tips met ons!

Wijnie:

Ik heb een dieet nog niet eerder zo goed volgehouden. Ik vind de shakes erg lekker en heb vooral geen honger gevoel. Ben nu 4 kilo kwijt. Wel ben ik 1 week op vakantie geweest. Anders was er nog meer af geweest maar ik vind het prima zo. In het weekend pak ik altijd 1 dag zonder dieet. We gaan graag uit eten met een wijntje erbij maar ook dat gaat prima. Val toch af. Kortom voor mij ideaal.

Gea:

Toen ik met dieet pro begon, had ik niet verwacht zo snel mijn doel te bereiken: 15 kg er af. Na het weekend (overmorgen) ga ik de lunchshake vervangen door brood. En gaat dat goed, dan ga ik ook ontbijten. Ik heb geen hongergevoel gehad, eerder een continu vol gevoel. Eigenlijk at ik voorheen overdag te weinig, en als ik dan tegen de avond thuis kwam en het nog even duurde voor we gingen eten, ging het mis. Ik kon niet meer stoppen. Voor mij is dus het belangrijkst om regelmatig te blijven eten, niet te veel in één keer en ook opletten wat ik naar binnen werk. Het zal nog wel even duren voordat mijn lichaam en geest gewend zijn aan deze manier van voeden, maar ik heb er alle vertrouwen in. Tijdens het `shaken` heb ik me daar mentaal op voorbereid, nu laten zien dat ik het volhoud.

Esther:

Ik volg Dieet Pro al een aantal maanden en ben tot nu toe al 20kg kwijt. Sinds kort gebruik ik deze shakes en die bevallen het beste de prijs is goed en de smaak is ook prima. En ik heb er al heel wat geprobeerd. Het begin is zeker moeilijk en ik adviseer dan ook om om de 2 dagen een maaltijd te vervangen met een shake tot dat je op je aantal shakes per dag zit . Zo kun je er wat rustiger aan wennen. Het duurt een goeie week dat het gewoon moeilijk is maar daarna zul je merken dat honger gevoel verdwijnt en het steeds makkelijker word. Ik moet nog 30kg dus ben bijna op de helft en wil iedereen hier veel succes wensen.

Loes:

Gebruik het nu 3 wk. Kilo`s valt mee, maar er hoeft ook niet zo heel veel af, dus dat gaat langzamer. Maar ik ben al wel buikvet kwijt en dat is super, want dat vind ik het meest lastige van afvallen. Verder totaal geen hongergevoel. Vergeet soms een tussendoortje te nemen, terwijl ik voorheen altijd om de 2 uur wat nam wegens hongergevoel. Ik ben tevreden over Dieet Pro!

Eveline:

Zelf gebruik ik Dieet Pro nu ruim 5 weken en ben bijna 5 kilo afgevallen. Ik gebruik er wel gebroken lijnzaad en tarwezemelen bij. Ik voel me prima, heb erg veel energie en voel me niet hongerig of naar ofzo.
In de ochtend en de middag de shake en dan ’s avonds gewoon eten 1 x opscheppen en veel sla en fruit tussendoor. In het weekend neem ik een wit wijntje, moet kunnen. Ik vind het een prima manier van afvallen en ga er gewoon mee door. ik weeg nu 76 kilo, ben een maatje minder en voel me er prima bij. ik kan het je echt aanraden.

Hans:

Ik gebruik dit nu sinds 7 weken en heb hier geweldige ervaringen mee. Inmiddels ben ik al ruim 17 kilo kwijt!!! Met eerdere diëten bleef er na het nemen van een shake een enorm hongergevoel over wat dan snel op een fiasco uitliep. Dat hongergevoel is bij Dieet Pro helemaal niet meer zo. Zeker in combinatie met het weekschema, dat door de variatie in het eten om de shakes heen een programma is dat prima vol te houden is. In het begin had ik wel last van een moeilijke stoelgang. De klantenservice van dieetpro vertelde me dat dit zou kunnen komen door een tekort aan vezels en adviseerde me om het product Vezel Complex te proberen. Sinds ik het combineer met de Vezel Complex is dat inderdaad ook helemaal over.
Wel combineer ik dit dieet met 2 keer fitness in de week. Met deze combinatie voel ik me een heel ander mens! Inmiddels is bijna mijn hele familie aan de Dieet Pro, en vooral mijn vader heeft erg veel baat bij. Er zijn verschillende klachten die sinds het gebruiken van Dieet Pro weg zijn. Een droge mond is over, zijn bloeddruk al weken stabiel. Hij heeft suiker, maar zijn suikerspiegel is al weken zo laag dat er aanpassingen qua medicijnen zijn gedaan omdat de waarden zo goed zijn!! Hij gebruikt het nu niet meer om af te vallen maar om de waarden op pijl te houden.

Al met al ben ik ontzettend trots op mezelf, maar vooral blij dat ik eindelijk een product heb gevonden dat mij geholpen heeft om zoveel af te vallen.

Dieet Pro Informatie en proefpakket

Wil je graag meer informatie over het afvallen met Dieet Pro, dat lees je bij de productinformatie.

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.