Detox Plus afvallen

Het afvallen met een detox programma is al jaren populair, maar vergt vaak een strenge sapkuur. Detox Plus belooft hetzelfde effect, alleen dan door middel van geconcentreerde capsules. Deze bevatten extracten van verschillende natuurlijke producten, zoals Choline Bitartrate en Geelwortel. Naast afvallen zorgt het ontgiften ervoor dat het lichaam afvalstoffen afvoert en de stofwisseling verbetert.

Waarom een detox?

Detox is een Engelse term voor ontgiften of ontslakken. Het doel van een detox kuur is het lichaam te reinigen van afvalstoffen. Door onze voeding, waarin vaak veel zout, suiker of vet zit, worden afvalstoffen opgeslagen. Dit is in een kleine mate niet erg, maar na verloop van tijd (of een ongezonde leefstijl) kan dit tot klachten leiden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: vermoeidheid, depressie, overgewicht, een grauwe huid of verminderde weerstand. Je zit niet helemaal lekker in je vel. Een detox kuur kan hier de oplossing bieden.

Werking Detox Plus

detox plus
afvallen met detox plus capsules

Detoxen wordt veelal gedaan door het volgen van een strenge sappenkuur. Hoewel dit een succesvolle manier is, zijn er ook nadelen zoals: hongergevoel, hoge prijs van de sappen en vermoeidheid.
Detox Plus capsulen bevatten een ontgiftingskuur in een geconcentreerde vorm. Het is daardoor niet nodig een sapkuur te volgen. Twee capsules (bij voorkeur in de ochtend met water) geven hetzelfde resultaat. Het product belooft de volgende voordelen te bieden:

  • verbranden van lichaamsvet en calorie├źn
  • verhogen van het energieniveau
  • stofwisseling verbeteren
  • afvoeren van afvalstoffen
  • reinigen en ontgiften van het lichaam

Afslanken met Detox Plus

Detox Plus is een product wat uiteindelijk het doel heeft om je te helpen met afslanken. Voor een extra snel resultaat zou je op je voeding kunnen letten en extra kunnen bewegen. Een verpakking bevat 60 capsules, wat voldoende is voor 1 maand.

Snel afvallen

restultaat-afslanken
gewicht verliezen met afslankpillen

Wanneer je sneller wilt afvallen met Detox Plus kan dat door te letten op je voeding en extra te bewegen. Hier volgen enkele tips:

  1. Drink alleen water of thee
  2. Maak elke dag een wandeling van 30 minuten, bijvoorbeeld in de lunchpauze
  3. Gebruik kleinere borden (je zult ongemerkt minder eten)
  4. Neem als tussendoortje groente (wortel, tomaat, komkommer) in plaats van fruit
  5. Probeer eens een 15 minuten work-out video van youtube, zoals pilates

Met deze eenvoudige tips zul je nog sneller afslanken wanneer je detox plus gebruikt.
Bestellen en afvallen? Klik dan op het onderstaande plaatje!

DetoxPlus

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button