Detox formule afvallen

ervaringen-detox-formule

Detoxen of het “ontgiften” van het lichaam wordt al jaren ingezet voor gewichtsverlies. De Detox formule bevat capsules met natuurlijke producten die helpen dit proces te versnellen. De ingrediënten die o.a. in deze capsules zitten zijn anijszaad, aloë vera, cranberry extract en zoethoutwortel. Dit is voor het ontgiften van het lichaam en het ondersteunen van de natuurlijke spijsvertering. In dit artikel behandelen we ervaringen, werkzame stoffen en het bestellen van een proefpakket.

Detox formule werkzame stoffen

De Detox Formule bevat zorgvuldig geselecteerde natuurlijke ingrediënten. De volgende werkzame stoffen zitten onder andere in de kuur:

detox-formule-gewicht-verliezen
Durf weer op de weegschaal te staan nadat je bent afgevallen met de detox kuur

 

 • konjac wortel
 • vitamine C
 • venkel
 • anijszaad
 • aloë veracalcium
 • zeewier
 • cranberry extract

Voordelen

De detoxformule zegt diverse voordelen te bieden, namelijk:

 1.  Het ontgiften en reinigen van het lichaam dankzij de werkzame stoffen
 2. Het stimuleren van de stofwisseling en ondersteunen van de darmwerking
 3. Helpen met het ontdoen van opgeslagen afvalstoffen
 4. Verhogen van de vetverbranding en calorieverbranding
 5. Dit alles resulteert in meer energie gedurende de dag

Ervaringen

Op internet zijn niet erg veel ervaringen te vinden. Heb jij de detox formule geprobeerd? Laat ons dan uw ervaring weten. Hierbij enkele reacties:

“Ik heb het product 2 weken geprobeerd. Het was prettig geen sapkuur te hoeven volgen. Ik ben niet zoveel afgevallen als in de reclame werd beweerd, maar inmiddels wel 3,5 kilo lichter. Hier ben ik tevreden mee”, Betty de Vries.

“Het grootste voordeel van de detoxformule was voor mij minder last hebben van een opgeblazen buik. Na 2 dagen merkte ik dat mijn darmen werden ondersteund.” Lucinda Bakker.

“Met mijn werk ben ik momenteel te druk bezet om te sporten. Ik wilde wel afvallen, maar had een steuntje in de rug nodig. Door zowel op mijn voeding te letten en de detox formule te gebruiken val ik goed af. Het scheelt al een broekmaat na 2 weken!”. Nienke Jongerius.

Detox formule bestellen

De detox formule is een geweldig product. Wil jij dit product bestellen zo lang het nog beschikbaar is? Klik dan op onderstaand plaatje. Succes met afvallen!

Detox Formule

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button