Buikvet verbranden voeding

voeding-verbranden-vet-buik

Het buikje is hét probleemgebied van zowel veel mannen als vrouwen. De laatste zomertrend voorspelt (gelukkig) een terugkomst van het ‘normale lichaam’ boven de extreem dunne trend van de afgelopen jaren. Maar toch, zo voor de zomer, is een strakker en slanker buikje voor veel personen een droom. Een manier om meer definitie te krijgen is door te letten op voeding en door te bewegen. Hierbij is het belangrijk om je één ding te realiseren: buikvet verbranden met voeding is altijd in combinatie met afvallen. Helaas bestaat er geen voeding waarvan vet spontaan oplost. We behandelen in dit artikel twee soorten voeding die van invloed zijn op de omvang van de buik:

  1. voeding waarmee je een plattere buik krijgt, waaronder shakes
  2. voeding waarmee je vet verbrandt.

Voeding voor een platte buik

vet-verbrandende-voeding
Chia zaad helpt bij het krijgen van een platte buik. Klik op de afbeelding voor een complete lijst met voeding voor een platte buik.

Er zijn veel soorten voeding waarvan je buik opzwelt. Voorbeelden hiervan zijn voedingsmiddelen die gasvormend zijn zoals uien, prei, bonen, e.d. Maar ook (wit) brood is vaak een oorzaak van een opgezwollen buik. Gelukkig zijn er ook allerlei voedingsmiddelen die je helpen een platte buik te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn: knoflook, chia zaad, gember en zalm. Bekijk ook de complete lijst 20x voeding voor een platte buik.

Een andere manier van een plattere buik krijgen is één maaltijd vervangen door een shake. Je kunt deze eenvoudig zelf (vers) maken of kiezen voor een eiwitshake. Hier lees je meer over shakes voor een platte buik

Vetverbrandende voeding

thee-groen-gezond
Lekker en de ultieme vetverbrander: groene thee. Klik op de afbeelding voor een complete lijst van vetverrandende voeding.

Wanneer je een platte buik wilt is het dus verstandig te letten op voeding waarvan je buik niet opzwelt. Daarnaast zul je oefeningen voor een platte buik moeten doen. Door de spieren te trainen zal je buik er strakker en slanker uit gaan zien. Wanneer je door oefeningen en sport begint af te vallen heb je hier extra profijt van wanneer je let op vetverbrandende voeding. Dit is geen voeding waarvan vet spontaan oplost, maar het helpt je wanneer je afvalt meer vet te verbranden. Het bekendste voorbeeld hiervan is waarschijnlijk groene thee. Met dezelfde inspanning verwerkt je lichaam meer vet, dus je valt sneller af.

Meer informatie over een slanke buik

Een slanke buik of buikvet verbranden zijn belangrijke onderwerpen die op deze site worden behandeld. Een informatief artikel dat gaat over verschillende soorten of typen buikjes is Buikje wegwerken. Een ander artikel dat je wellicht interessant vindt is Hoe krijg je een strakke buik? De volgende stappen worden daarin genomen: Stap 1: voeding / Stap 2: oefeningen / Stap 3: houding / Stap 4: kleding / Stap 5: discipline

Garcinia Cambogia Bioactive
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *