Aubergine Mini-Pizza

pizza-snack-koolhydraat-arm

Ingrediƫnten (2pers.):

1 aubergine
tomatensaus
mozzarella
basilicum
pesto
zout & peper
olijfolie

Bereiding aubergine mini-pizza

Snijd de aubergine in plakken van ongeveer 2-3 cm dik. Leg de plakken om een keukenrol, besprenkel met zout en laat ze wat vocht verliezen gedurende 20-30 minuten. Maak een tomatensaus van van gepureerde tomaat, tuinkruidenbouillon en kruid of kies voor een kant-en-klare saus. Besprenkel de aubergine met wat olijfolie en plaats ze in de oven voor ongeveer 20 minuten op 180 graden. Haal de aubergineplakjes uit de oven en plaats er eerst een laagje tomatensaus op, vervolgens wat verse basilicum, pesto en sluit af met mozzarella. Breng op smaak met peper en grill de aubergine mini-pizza nog 5-10 minuten totdat de kaas een mooi goudkleurig korstje krijgt.

Premium Garcinia Extract
Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *